• PRO TV
  • Romania, jos palaria! va aduce muzica, filme si proverbe romanesti, in casele telespectatorilor

Romania, jos palaria! va aduce muzica, filme si proverbe romanesti, in casele telespectatorilor

Romania, jos palaria! va aduce muzica, filme si proverbe romanesti, in casele telespectatorilor

In aceasta seara, de la 21:30, Florin Busuioc a pregatit o editie Romania, jos palaria! plina de voie buna si va tine scorul foarte strans intre echipa Taniei Popa si echipa lui Catalin Neamtu! Invitatii lor vor starni hohote de ras si se vor distra la maximum alaturi de capitanii echipelor.

Romania, jos palaria! vor spune Marcel Pavel, Cristina Cioran, Costel, in echipa lui Catalin Neamtu, cat si Mihai Constantinescu, Viorel Dragu si Maria Pauna, in echipa Taniei Popa! Cele doua echipe se vor lupta cu toate armele pentru a aduna cat mai multe puncte!

Melodii si filme romanesti din toate perioadele, proverbe si zicatori, intrebari de cultura generala - toate fac parte din probele pregatite special de Busu pentru invitatii sai. Telefonul fara fir, Cadoul si Interviul sunt doar cateva dintre probele ce vor ridica tensiunea in platou, adrenalina si ii vor pune in dificultatea maxima pe concurenti. 

Cine va fi cel care se va incurca in raspunsuri, cum va reactiona Catalin Neamtu in situatii limita, ce roman de exceptie va fi invitatul special al emisiunii, dar si care echipa se va bucura de victorie, ramane de vazut numai la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni