Marti seara, de la ora 21:30, vom spune impreuna Romania, jos palaria!

Marti seara, de la ora 21:30, vom spune impreuna Romania, jos palaria!

Marti, Dana Rogoz, Mihaela Tatu, Andreea Vasile, Rodica Popescu Bitanescu, Ovidiu Niculescu si Stefan Stan spun Romania, jos palaria!  


Marti seara, de la ora 21:30, Florin Busuioc a pregatit o noua editie Romania, jos palaria! plina de umor si provocari haioase. Doua echipe se pregatesc de duel: Tania Popa conduce echipa rosie din care fac parte Rodica Popescu Bitanescu, Andreea Vasile si Ovidiu Niculescu, iar echipa albastra, a lui Catalin Neamtu, e formata din Dana Rogoz, Stefan Stan si Mihaela Tatu. 

Pentru a aduna cat mai multe puncte, vedetele vor fi nevoite sa urmareasca fragmente din filme si emisiuni romanesti, sa gaseasca numele unor localitati si sa le marcheze pe harta cu ajutorul unei palarii, dar si sa recunoasca anumite melodii. 

Intr-una din probele emisiunii, Florin Busuioc o va intervieva pe Rodica Popescu Bitanescu, iar pentru ca aceasta sa castige punctele nu va avea voie sa raspunda cu ”Da” sau ”Nu”. ”Sunt frumoasa si sunt sigura pe mine”, va spune actrita intr-un moment de sinceritate, la inceputul testului, fara sa stie ca pe cat de simpla pare proba, pe atat de greu ii va fi sa duca la bun sfarsit discursul si sa raspunda la intrebarile lui Florin fara sa incalce regulile jocului. 

Marti seara, de la ora 21:30, vom spune impreuna Romania, jos palaria!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni