Actorii din Las Fierbinti au spus Romania, jos palaria!


	Actorii din Las Fierbinti au spus Romania, jos palaria!
Data: 20 Septembrie 2017

Indragitii actori din Las Fierbinti, Costi Dita, Adrian Vancica, Mihai Margineanu, Mihai Rait, Anca Dumitra si Ionut Ciocia au venit in platoul Romania, jos palaria!, s-au impartit in doua echipe si au incercat sa faca fata probelor pregatite de Busu, cum s-au princeput mai bine, sub atenta supraveghere si activa participare a celor doi capitani de echipa, Tania Popa si Catalin Neamtu.

De la muzica, la filme, la personalitati celebre, istorie, geografie, proverbe si zicatori si pana la jocuri din copilarie, Busu i-a trecut prin toate! Presiunea timpului, care se scurgea in cronometru, a creat panica intre concurenti, iar rezultatele au fost de-a dreptul savuroase! Costi Dita a uitat unde este Castelul Peles de teama sa nu ii explodeze cadoul in maini, Adrian Vancica s-a bagat sub pupitru cand a vazut ca cei dn echipa au rastalmacit complet povestea la proba Telefonul fara fir. Margineanu a reusit sa puna palaria perfect pe Curtea de Arges, iar Anca Dumitra nu a cazut in plasa intinsa de Busu. 

Ieri seara nu a existat nicio echipa pierzatoare! Echipa albastra condusa de Catalin Neamtu a castigat prin punctajul acumulat, iar echipa rosie, condusa de Tania Popa, a reusit sa se tina de promisiunea facuta la inceputul emisiunii: “Jucam la 0!”. 

Saptamana viitoare doua noi echipe ii vor tine piept lui Busu si probelor pe care le pregateste, intr-o noua editie in care se striga tare: Romania, jos palaria!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies