Romania, jos palaria! are un debut fierbinte in aceasta seara, de la 21:30! Numai la PROTV!

Romania, jos palaria! are un debut fierbinte in aceasta seara, de la 21:30! Numai la PROTV!

In aceasta seara, de la 21:30, Florin Busuioc, Tania Popa si Catalin Neamtu vor striga alaturi de echipele lor Romania, jos palaria!, intr-o bucurie de emisiune, plina de voie buna si umor!

Cele doua echipe din aceasta seara sunt fierbinti, la propriu. Costi Dita, Adrian Vancica, Mihai Margineanu, Mihai Rait, Anca Dumitra si Ionut Ciocia se vor imparti in doua echipe si vor lupta pentru punctele puse la bataie de Busu, in probe care mai de care mai amuzante si mai solicintante.

Abia astept sa impartasim cu telespectatorii aceasta bucurie de emisiune la care noi am lucrat cu drag! Este un format distractiv pentru intreaga familie, care pune mintea la contributie cu o doza foarte mare de divertisment! In aceasta seara avem doua echipe fantastice de actori frumosi si talentati, care au plusat simtul nostru al umorului si alaturi de care am construit niste momente memorabile! Va asteptam sa fiti alauri de noi si sa gasiti motive pentru care sa spuneti Romania, jos palaria!”, a declarat Florin Busuioc.  

Tania Popa va conduce echipa rosie si ii are alaturi pe Costi Dita, Adrian Vancica si Ionut Ciocia, iar Catalin Neamtu ii are alaturi, in echipa albastra, pe Mihai Margineanu, Mihai Rait si Anca Dumitra. 

Atmosfera electrizanta din emisiune este data si de galeriile din spatele echipelor, iar cei sase actori duc umorul la cel mai inalt nivel si fac un super show!

Telespectatorii vor vedea, de la 21:30, cum se descurca Costi Dita sub presiune si unde a mutat acesta Castelul Peles, ce loc confortabil isi gaseste Adrian Vancica, ce viziune in spatiu are Margineanu, dar si cum se vor descurca cei doi capitani de echipa la probele date de Busu. Care dintre cele doua echipe va iesi invingatoare, ramane de vazut, numai la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni